Erityisryhmien koulutukset

Mikäli taksinkuljettajan ajolupasi on suoritettu ennen 1.7.2018 on sinun tällöin tehtävä 7 tunnin mittainen käytännön osio. Jos taksinkuljettajan ajolupasi on suoritettu 1.7.2018 jälkeen, tarvitset yhteensä 21 tunnin pituisen koulutuksen josta 14 tuntia on teoriakoulutusta ja 7 tuntia käytännön koulutusta.

 

Teoriakoulutus sisältää erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden kohtaamista, liikunta- ja toimintarajoitteisten asiakkaiden avustamista sekä koulu- ja päivähoitokuljetuksiin liittyviä erityiskysymyksiä.

 

Käytännön koulutuksessa käydään läpi eri tavoin liikunta- ja toimintarajoitteisten asiakkaiden avustamista, sekä avustamisessa käytettävien laitteiden ja niiden käsittelyn tuntemusta. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi ikääntyneiden erityistarpeiden huomioimista, apuvälineiden käsittelyä sekä kuljettajan roolia ikääntyneiden avustajana.

 

Teoriaosuudet järjestetään Taksi Helsinki Oy koulutustiloissa Itä-Pasilassa Lime Parkin toimistotalossa, osoitteessa Ratamestarinkatu 7 B. Käytäntä pidetään Itä-Pasilassa Veturiparkissa.

Kurssikoodit löytyvät yläpalkin valikon "Kurssikoodit" alavalikosta "Erityisryhmien koulutukset".

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Copyright © 2020- Taksi Helsinki.