TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.05.2020 alkaen

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Taksi Helsinki Oy, y-tunnus 0838031-9. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24%). Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Osallistujalla on oltava käytössään tietokone tai muut vastaava laite, johon on asennettu viimeisin versio Google Chrome-selaimesta, jolla koulutus tapahtuu, sekä mieluiten asianmukaiset kuulokkeet. Osallistujalla on oltava käytössään tietoverkkoyhteys.

Osallistujalla ei ole lupaa jakaa koulutus- ja koemateriaalia verkko-oppimisympäristön ulkopuolelle, toiselle henkilölle, oman organisaationsa sisällä tai sen ulkopuolelle.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan https://kauppa.taksihelsinki.fi, josta ostaja saa maksun jälkeen oikeuden päästä https://koulutus.taksihelsinki.fi -sivulle. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä ostetut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista käyttäjätilin luomisen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Verkkokauppa-asiakkaalle ja kauppaan määritetylle osoitteelle (koulutus@taksihelsinki.fi) lähtee tilauksen teon yhteydessä tilausvahvistus tilauksesta. Huomioithan, että tilausvahvistus saattaa mennä sähköpostin Roskapostit -kansioon, riippuen asiakkaan roskapostisuodattimista.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Visa, Mastercard ja Mobilepay. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten verkkomaksaminen.

Toimitusaika

Kuljettajakoulutus on käytettävissä heti onnistuneen ostotapahtuman jälkeen. Kuljettajakokeeseen pääsy avataan vasta koetilaisuudessa kokeenvalvojan toimesta.

Toimitustapa

Sähköpostivahvistus toimitetaan kaikista ostetuista tuotteista.

Vaihto- ja palautusehdot

         Kuljettajakoulutuksessa ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta. Kuljettajakokeessa ei ole palautusoikeutta.

         Kuljettajakokeen voi siirtää toiselle päivämäärälle vain Taksi Helsingille toimitettua lääkärintodistusta vastaan.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteys sähköpostilla osoitteeseen koulutus@taksihelsinki.fi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Huomioithan, että materiaalit ovat tarkoitettu ainoastaan opiskelijoiden  henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaaleja ei ole lupaa julkaista tai jakaa edelleen.

Taksi Helsinki Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Taksi Helsinki Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Taksi Helsingillä on lupa kerätä palautetta osallistujilta oman toiminnan kehittämisen tueksi.

 

Copyright © 2020- Taksi Helsinki.